KLIMMATERIAAL KEUREN WEL ZO VEILIG ÉN GEMAKKELIJK

Werken op hoogte brengt risico's met zich mee. En veilig werken op hoogte begint bij betrouwbare klimmaterialen. Daarom is het belangrijk om elk jaar uw materialen te laten keuren. Nadat u een keuringscertificaat heeft ontvangen, dan weet iedereen dat u verantwoord en veilig werkt op hoogte. 

Het is mogelijk om uw klimmaterialen te brengen, maar wij kunnen ook bij u langskomen voor het keuren van bijvoorbeeld ladders, trappen of valbeveiliging. Wij weten precies wat er wél en niet gekeurd hoeft te worden. Bij het keuren van de materialen plegen wij tevens onderhoud. Veiligheid is een zekerheid als uw klimmateriaal voldoet aan de wet- en regelgeving. 

 

Keuren is een Wettelijke verplichting

U bent volgens de wet- en regelgeving voor arbeidsmiddelen verplicht om minimaal één keer per jaar uw klimmaterialen te laten keuren. Vanuit de wet- en regelgeving, maar ook vanuit de opdrachtgever, wordt er steeds vaker en nadrukkelijker gevraagd om onafhankelijke keuringen van klimmaterialen. Als u op hoogte werkt, moet u immers kunnen vertrouwen op uw materiaal. Deze keuring kunt u door Proklim laten uitvoeren. 

Wie zijn wij?

Proklim is een onafhankelijke keuringsinstantie en wij keuren onder andere ladders, trappen en valbeveiliging. Wij adviseren daarom altijd om uw klimmaterialen tijdig te laten controleren en keuren. Onze specialisten hebben ruim 35 jaar ervaring en weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid en betrouwbaarheid is. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er wél en niet gekeurd hoeft te worden. 

 

Keuring op locatie dat is snel geregeld!  

Veel van de keuringen kunnen wij op locatie uitvoeren, zodat u snel alles weer heeft geregeld en nauwelijks hinder ondervindt van deze wettelijke verplichting. Nadat de materialen zijn goedgekeurd ontvangt u een certificaat. 

 Plan een afspraak

 

Waarom laten keuren door Proklim? 

  • Onafhankelijke keuringen
  • Keuring op uw locatie
  • Reparatie op uw locatie
  • Door heel Nederland
  • Ruim 35 jaar ervaring