Professionele ladders altijd een veilige ladder

Professionele ladders zijn er in vele uitvoeringen, lengtes én prijsklassen. Daarom zijn er in de loop der jaren diverse certificaten in het leven geroepen, die het kaf van het koren moeten scheiden. Bij Proklim vindt u louter ladders die voldoen aan álle hedendaagse eisen. Kortom: kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Wij hebben een breed assortiment aan professionele ladders, geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden. Zo hebben we uitschuifbare ladders, telescopische ladders, reformladders, optrekladders, uitgebogen ladders en natuurlijk de standaard enkele ladders. Alle ladders zijn in meerdere uitvoeringen en lengtes leverbaar. Ook kunnen we u in veel gevallen een maatwerkoplossing aanbieden, ideal voor wanneer een standaardproduct niet voldoet. 

Van levering tot keuring en reparatie­

Naast de levering van professionele klimmaterialen biedt Proklim ook de mogelijkheid tot het keuren en repareren van ladders en ander klimmateriaal. U blijft hierdoor jarenlang verzekerd van veilige, betrouwbare producten. Met meer dan 30 jaar ervaring bent u hiervoor bij Proklim in goede, deskundige handen.

Showroom in Roden

Het uitzoeken van de juiste professionele ladder vergt de nodige kennis en ervaring. U moet immers goed nadenken over de gewenste functionaliteiten, het vervoer ervan en natuurlijk de plus- en minpunten van de verschillende modellen en materialen. Daarom leggen we u graag alles puntgaaf uit. Dat kan telefonisch, op locatie óf in onze showroom in Roden, waar een groot deel van ons assortiment tevens te bezichtigen is. 

 Plan een afspraak