Valbeveiliging

 

Valbeveiliging veilig en verantwoord werken op hoogte

Werken op hoogte gaat altijd gepaard met risico’s, waarvan vallen de voornaamste is. Om veilig en verantwoord te kunnen werken, denken wij daarom altijd actief mee op het gebied van valbeveiliging en leveren wij de daarvoor benodigde veiligheidssystemen. Of dat nou gaat om borgingspunten, veiligheidslijnen, railsystemen of hekwerken, voor elke klus kunnen wij de beste veiligheidssystemen leveren.

Betrouwbare, gebruiksvriendelijke veiligheidssystemen

Naast veiligheid en functionaliteit letten wij ook altijd op het gebruiksgemak van het veiligheidssysteem. Naast dat u een optimale bescherming verlangt, hecht u immers ook waarde aan het gebruik van het veiligheidssysteem. Vanuit die gedachte zoeken wij altijd naar innovatie oplossingen die het werk niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker maken. 

 

Veiligheidssysteem op maat

Met ruim 35 jaar ervaring weten wij als geen ander waar u op moet letten op het gebied van valbeveiliging. Al onze veiligheidssystemen voldoen aan de de laatste, strengste veiligheidsnormen. U bent bij Proklim dus altijd aan het juiste adres, zowel voor een persoonlijk advies op het gebied van valbeveiliging als voor de levering én montage van de veiligheidssystemen.

Wanneer een standaardproduct niet voldoet, biedt een maatwerkoplossing wellicht mogelijkheden. Door onze specialistisch kennis kunnen we namelijk in veel gevallen een veiligheidssysteem op maat leveren. In onze showroom in Roden, of desgewenst op locatie, vertellen wij u graag wat we hierin voor u kunnen betekenen. 

 Plan een afspraak