Professionele steiger kopen?

Een professionele steiger maakt het werk niet alleen lichter en gemakkelijker, maar ook veiliger. Al het werk dat op hoogte wordt uitgevoerd, brengt immers risico’s met zich mee én daar wilt u zich zo goed mogelijk tegen beschermen. Proklim denkt daarom graag met u mee en adviseert u – altijd vrijblijvend – over het aan te schaffen klimmateriaal. Elke vraag vereist weer een andere klimoplossing. Vanuit die visie is ons assortiment aan professionele steigers dan ook samengesteld. Kortom; veel keuze en een duidelijke focus op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. 

KEUREN EN REPAREREN VAN STEIGERS

Naast het leveren van professioneel klimmateriaal, zijn wij ook bekwaam in het keuren en repareren ervan. Al ruim 30 jaar houden wij ons zelfs al met deze keuringen bezig. Door uw steigers tijdig én vakkundig te laten keuren, kunt u zorgeloos van klus naar klus gaan. 

OOK VOOR LOSSE STEIGERONDERDELEN

Of u nou een rolsteiger, kamersteiger, daksteiger of vouwsteiger nodig heeft, bij Proklim kunnen we alle modellen en uitvoeringen snel leveren. Ook hebben we veel losse steigeronderdelen en koppelingen, waaronder steigerbuizen, steigerpijpen en steigerplanken. Met al deze onderdelen en koppelingen kunt u eenvoudig een steigeroplossing op maat samenstellen.

Verder hebben we meerdere steigeraanhangers opgenomen in onze collectie, allen uitvoerig getest én goedgekeurd volgens de laatste veiligheidsnormen. Het vervoeren van een steiger kan ten slotte en hele kriem zijn. Let er daarom altijd op dat u een steigeraanhanger uitzoekt waarop u kunt vertrouwen. 

 Plan een afspraak